Promocions

El nostre centre té convenis de col·laboració amb diferents entitats amb les quals s’han acordat les següents promocions.

 

* Serà imprescindible presentar el carnet corresponent per a beneficiar-se d’aquestes promocions.

 

Promocions per a socis de l'ATENEU LES BASES

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells abonats de l’Ateneu Les Bases de Manresa realitzem un descompte del 20% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

Promoció activa: https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/77

Ateneu Les Basses

Promocions per a socis del VELA CLUB & FITNESS

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis del Vela Fitness Club de Manresa realitzem un descompte del 20% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis del Vela Fitness Club. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

Vela fitness

Promocions per a socis del CLUB XICS

10% de descompte en activitats, formacions, tallers i xerrades.

Per a tots aquells socis del CLUB XICS realitzem un descompte del 10% en les nostres activitats en grup, de les quals destaquem els tallers orientats a mares i pares com són els grups D’ACOMPANYAMENT DURANT L’EMBARÀS I/O EL POST PART, i els grups terapèutics de PILATES, YOGA i consciència del cos, ESPAI DE MEDITACIÓ i ESPAI EN PARELLA. Consulta la informació sobre els nostres grups aquí.

xics

Promocions per a socis de CROSSFIT MANRESA

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis de Crossfit Manresa realitzem un descompte del 20% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis de Crossfit Manresa. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

Logo Crossfit Manresa

Share This