Promocions i descomptes

El nostre centre té convenis de col·laboració amb diferents entitats amb les quals s’han acordat les següents promocions.

 

D’altra banda volem sensibilitzar-nos amb la situació de cada persona o família, i és per això, que en casos amb situacions especials valorem la possibilitat d’adaptar les tarifes habituals per tal de facilitar l’accés als nostres serveis psicològics així com l’adherència i seguiment del procés.

Tarifa especial

 La tarifa especial (adaptada) està pensada per a facilitar el seguiment del procés terapèutic a persones que es troben amb dificultats econòmiques i/o situacions personals que podrien dificultar-li l’accés als nostres serveis.

Per aquest motiu valorem els casos de manera individual.

Alguns dels aspectes que tenim en compte són l’edat, la situació laboral o la jubilació, entre d’altres.

Promocions per a socis de l'ATENEU LES BASES

10€ de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells abonats de l’Ateneu Les Bases de Manresa realitzem un descompte de 10€ en serveis de psicologia clínica d’ADULTS, TERÀPIA DE PARELLA i NEUROPSICOLOGIA.

El descompte s’aplicarà sobre la persona beneficiària que a la vegada sigui sòcia de l’Ateneu les Bases. En cap cas s’aplicarà el descompte a terceres persones (conegudes o familiars) d’una persona sòcia de l’Ateneu les Bases.

Promoció activa: https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/77

Ateneu Les Basses

Promocions per a socis del VELA CLUB & FITNESS

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis del Vela Fitness Club de Manresa realitzem un descompte del 20% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis del Vela Fitness Club. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

Vela fitness

Promocions per a socis del CLUB XICS

10% de descompte en activitats, formacions, tallers i xerrades.

Per a tots aquells socis del CLUB XICS realitzem un descompte del 10% en les nostres activitats en grup, de les quals destaquem els tallers orientats a mares i pares com són els grups D’ACOMPANYAMENT DURANT L’EMBARÀS I/O EL POST PART, i els grups terapèutics de PILATES, YOGA i consciència del cos, ESPAI DE MEDITACIÓ i ESPAI EN PARELLA. Consulta la informació sobre els nostres grups aquí.

xics

Promocions per a socis de CROSSFIT MANRESA

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis de Crossfit Manresa realitzem un descompte del 20% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis de Crossfit Manresa. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

Logo Crossfit Manresa

* Serà imprescindible presentar el carnet corresponent per a beneficiar-se d’aquestes promocions.

Share This