Infantil i d’adolescents

Oferim teràpies específiques per a tractar:

 

  • – Trastorn de l’aprenentatge (dislèxia, discalcúlia, disgrafia,…)
  • – Trastorns generalitzats del desenvolupament
  • – Trastorns per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDA/H)
  • – Trastorns de conducta
  • – Trastorn de la ingesta i de la conducta alimentària
  • – Trastorns d’ansietat
  • – Trastorns de l’estat d’ànim

 

Bonus de sessions

5 sessions: 200 € (una sessió gratuïta)

 

Oferim les següents teràpies en l’àmbit de la psicologia infanto-juvenil:

Psicologia clínica individual

La psicologia clínica infanto-juvenil està dirigida a tots aquells nens i adolescents que presenten problemes emocionals, conductes desadaptatives o  situacions socials i/o familiars disfuncionals que generen malestar i interfereixen en el desenvolupament diari del nen, provocant incapacitat per a adaptar-se i respondre a les necessitats i demandes del seu dia a dia

Les intervencions psicològiques i psico-pedagògiques en aquest àmbit, sempre s’acompanyen d’orientació familiar en la que s’ofereixen recursos per tal de que els canvis que es generen a nivell terapèutic esdevinguin permanents.

D’altre banda usem la REALITAT VIRTUAL per a combatre determinades pors, com la por a la foscor, a les tempestes, a volar, a l’altura i a determinats animals.

Clica aquí per a més informació sobre la Realitat Virtual aplicada a la psicologia.

Psicologia escolar

La psicologia escolar és aquella orientada a intervenir en aquells casos en els que l’infant o adolescent presenta dificultats en els processos d’aprenentatge.

Per a fer-ho, a banda de la intervenció terapèutica realitzada en cada cas,  creiem necessari el contacte amb el centre d’estudis per tal de realitzar els ajusts necessaris per assolir els objectius acadèmics i socials esperables.

En el nostre centre signem BEQUES per a REEDUCACIONS PSICOPEDAGÒGIQUES, consulta aquest servei aquí.

Orientació familiar

Volem oferir un espai còmode i reconfortant on els pares puguin rebre assessorament i suport professional per tal d’aprendre a gestionar les situacions problemàtiques, i adquirir nous recursos educatius per a poder fomentar una relació adequada amb els fills.

Escola de pares i mares

L’escola de pares i mares és un espai d’assessorament i formació, on l’intercanvi d’experiències  i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten obtenir nous recursos educatius, i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels fills en els aspectes emocional, afectius i social, i de la millora del clima familiar.

Share This
cartanewsletter

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.