Infantil i d’adolescents

Oferim teràpies específiques per a tractar:

 

  • – Trastorn de l’aprenentatge (dislèxia, discalcúlia, disgrafia,…)
  • – Trastorns generalitzats del desenvolupament
  • – Trastorns per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDA/H)
  • – Trastorns de conducta
  • – Trastorn de la ingesta i de la conducta alimentària
  • – Trastorns d’ansietat
  • – Trastorns de l’estat d’ànim

 

Bonus de sessions

5 sessions: 225 €

 

Oferim les següents teràpies en l’àmbit de la psicologia infanto-juvenil:

Teràpia clínica individual

La psicologia clínica infanto-juvenil està dirigida a tots aquells nens i adolescents que presenten problemes emocionals, conductes desadaptatives o  situacions socials i/o familiars disfuncionals que generen malestar i interfereixen en el desenvolupament diari del nen, provocant incapacitat per a adaptar-se i respondre a les necessitats i demandes del seu dia a dia

Les intervencions psicològiques i psico-pedagògiques en aquest àmbit, sempre s’acompanyen d’orientació familiar en la que s’ofereixen recursos per tal de que els canvis que es generen a nivell terapèutic esdevinguin permanents.

D’altre banda usem la REALITAT VIRTUAL per a combatre determinades pors, com la por a la foscor, a les tempestes, a volar, a l’altura i a determinats animals, i també com a eina per a estimular capacitats atencionals i entrenar tècniques de relaxació i mindfulness.

Clica aquí per a més informació sobre la Realitat Virtual aplicada a la psicologia.

Intervenció amb l'escola

La psicologia escolar és aquella orientada a intervenir en aquells casos en els que l’infant o adolescent presenta dificultats en els processos d’aprenentatge.

Per a fer-ho, a banda de la intervenció terapèutica realitzada en cada cas,  creiem necessari el contacte amb el centre d’estudis per tal de realitzar els ajusts necessaris per assolir els objectius acadèmics i socials esperables.

Orientació familiar

Volem oferir un espai còmode i reconfortant on els pares puguin rebre assessorament i suport professional per tal d’aprendre a gestionar les situacions problemàtiques, i adquirir nous recursos educatius per a poder fomentar una relació adequada amb els fills.

Share This