Aquesta sensació de tristesa, de que no vals per res, has perdut les ganes de fer coses i l’energia per fer-les, ja no disfrutes del que fas, has perdut la gana, et costa dormir, se’t fa difícil concentrar-te… Tots aquests i molts altres són símptomes de depressió.

Són diverses les causes que permeten l’aparició de la depressió. La nostra genètica hi té un pes important, però també aquelles situacions que afrontem al llarg de la nostra vida, i com les interpretem. Moments d’estrès, els canvis estacionals, les relacions socials, possibles problemes laborals o la pèrdua d’un ésser estimat són exemples de situacions que ens poden afectar a nivell anímic i repercutir en el nostre benestar, si no sabem com afrontar-les correctament.

Si et trobes en un punt en el que aquest baix estat d’ànim està afectant el teu dia a dia, no ho dubtis més i posa’t en contacte amb el nostre centre.

depresion