Amb l’arribada d’un any nou ens fem propòsits de tot allò que creiem que hem de canviar i deixar enrere amb l’any que passa. Tanmateix, no complir-los és també una tradició…

A continuació us proposem algunes estratègies per facilitar-vos la feina:

  1. Que el propòsit sigui realista

Si no depèn de nosaltres o és molt agosarat, difícilment ho podrem complir. Un objectiu poc realista seria trobar parella, una manera de fer-lo realista seria apuntar-me a alguna activitat per conèixer gent.

  1. Que el propòsit sigui concret i estigui ben definit

No és el mateix dir: “M’apuntaré al gimnàs” que “M’inscriuré i penso anar-hi dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20h”. En aquest segon cas, l’estratègia està ben definida, tenim els passos i les dates límit per aconseguir-ho.

  1. Prioritzar

Amb la motivació que acompanya l’any nou ens omplim la boca de nous propòsits, però fins ara ens ha estat difícil ser constants. Una manera de saber quins triar pot ser fer una llista de coses que ens pot aportar aconseguir cada una de les fites.

  1. Carregar-nos d’il·lusió i motivació

Una vegada definits els objectius, ens queda el més important: carregar-nos d’energia i posar-los en pràctica.

La motivació i la il·lusió envers el benestar que aconseguirem quan els posem en marxa i veiem que n’obtenim els resultats esperats ha d’estar sempre en el punt de mira.

Una bona manera d’aconseguir que no caiguin en l’oblit és anotar els propòsits en MAJÚSCULES i posar-los en UN LLOC VISIBLE, de manera que tinguem un gran recordatori del que ens hem proposat.

Esperem que aquests consells us serveixin d’ajuda i compliu allò que us hagueu proposat!

libreta-con-pluma-modelo-clark