SERVEIS DE COACHING PERSONAL I EMPRESARIAL

COACHING

Què podem treballar des del coaching?

Quin objectiu té i com funciona un procés de coaching?

El Coaching és un procés interactiu mitjançant el qual el coach ens guia per assolir algun tipus d’objectiu.

Aquest objectiu pot ser solucionar un determinat problema personal o professional, desenvolupar algun tipus d’habilitat, per exemple. En un procés de coaching, sempre hi ha un punt de sortida i un punt d’arribada.

El focus d’atenció en el procés sempre serà la persona i el seu potencial. Mitjançant el coaching podem aprendre com assolir el nostre màxim potencial explorant noves opcions que tinguin un impacte positiu en la nostra vida personal o professional. Es tracta d’anar trobant les solucions i els recursos interns i externs necessaris per a fer front i resoldre els reptes plantejats i assolir els objectius que desitgem.

Metodologia de Coaching Relacional i de Sistemes (ORSC) per a parelles

Aquesta és una metodologia de coaching especialment enfocada cap el treball amb parelles.

Utilitzant la metodologia de Coaching Relacional i de Sistemes (ORSC), t’ajudarem a tu i a la teva parella a entendre la dinàmica de la vostra relació i podreu identificar les maneres de millorar la vostre comunicacióaugmentar la confiança i construir una connexió sòlida i efectiva. Aprendreu habilitats valuoses per gestionar conflictes, navegar per les diferències i treballar eficaçment com a equip.

Tant si voleu aprofundir la vostra connexió, resoldre problemes o conflictes, o simplement millorar la vostra comunicació, el Coaching Relacional us pot ajudar.

Estem formats per treballar amb parelles de totes les procedències i orientacions, i estem compromesos a ajudar-vos a crear la relació que voleu. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir més informació i programar el vostre primera sessió. Junts podem ajudar-vos a construir una relació més satisfactòria, amorosa i compromesa.

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

FOTO FOOTPAGE 3<br />