Equip professional

Al nostre centre comptem amb psicòlegs especialitzats en diferents àmbits de la psicologia, així com formats en diferents tècniques i teràpies, fet que ens permet oferir un servei psicològic individualitzat i adequat a les teves necessitats.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem cap al professional més adequat pel teu cas.

Equip de psicòlegs

Carme Bosch

Carme Bosch

Directora i Psicòloga Àrees d'adults i Teràpia de Parella

“Cada pacient requereix una mirada particular per arribar allà on vol. El meu anhel és trobar conjuntament el millor camí”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Teràpia Cognitovo-Social i Teràpia Sexual i de Parella. D’altra banda estic formada i reuneixo experiència pràctica com a clínica en Teràpia EMDR.

Sóc psicòloga habilitada en Psicologia General Sanitària (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 15.654).

Actualment compagino la pràctica clínica en les àrees de psicologia clínica d’adults i teràpia de parella, amb la direcció del Centre de Psicologia Carme Bosch i de l’Espai Cuida’t.

D’altra banda, sóc tutora de pràctiques en l’àmbit de la psicologia i tutoritzo diverses formacions impartides en les nostres instal·lacions. També realitzo i superviso diverses activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Pol Franco

Pol Franco

Psicòleg Àrees de Psicologia Clínica d'adults i Neuropsicologia

“M’agrada treballar i reforçar l’auto-observació i l’auto-consciència per a poder sentir-nos, pensar, actuar, i en definitiva viure de manera més conscient”.

 

Sóc llicenciat en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en Neuropsicologia Clínica per l’Institut Gutmann i l’Institut <superior d’Estudis Psicològics. Format en l’aplicació de noves tecnologies en el tractament de psicològic de diversos trastorns. Experiència clínica orientada en el tractament de problemes d’estrès i d’ansietat.

Sóc psicòleg habilitat com a Psicòleg General Sanitari (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 20.782)

Actualment, compagino la pràctica clínica focalitzada en estrès-ansietat i en el camp de la neuropsicologia, amb la docència com a tutor de màster a l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. També realitzo diverses formacions i activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Marina Bernal

Marina Bernal

Àrees de Psicologia Perinatal, Psicologia Clínica d'adults i Teràpia de Parella

“M’agrada oferir una mirada íntima i propera, entenent que hi ha una infinitat de camins i de veritats”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada de màster en Sexologia, Salut Sexual, Reproductiva i Salut Mental Perinatal. Formada i amb experiència clínica en els àmbits de la Teràpia de Parella i la Teràpia Gestalt.

Actualment, compagino la pràctica clínica individual i de parelles amb la conducció de grups i espais de maternitat, de suport en durant l’embaràs i d’acompanyament en el post part i puerperi.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC ( Col. 25.238)

Sílvia Garcia

Sílvia Garcia

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil, Psicologia Forense i Mediació Familiar

“Perquè a vegades la vida ens porta per camins que fan més difícil viure la criança amb amor i tranquil·litat; m’apassiona ajudar a les famílies a trobar un petit espai de pau”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Psicologia Forense,  Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica. També, exerceixo de coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga habilitada com a Psicòloga General Sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC (Col. 18.357)

Actualment, desenvolupo conjuntament amb el Centre de Psicologia Carme Bosch, el projecte Atèrquia, orientat a l’assessorament i el suport familiar a diferents nivells. Realitzo d’altra banda, diferents activitats de caire divulgatiu, com xerrades i tallers, especialment en entorns escolars.

Judit Trench

Judit Trench

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil, Psicologia Forense i Suport en el dol

 “Crec que gran part és qüestió d’actitud. M’agrada ajudar a les persones i famílies a trobar la manera d’afrontar les situacions i aconseguir l’èxit i el benestar que busquen”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada de màster en Psicologia Forense per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Reuneixo formació i experiència en reeducacions psicopedagògiques i exploracions clíniques en l’àmbit infanto-juvenil. Tinc formació de màster especialitzada en envelliment, amb experiència pràctica en acompanyament i suport en processos de dol i condueixo els grups de suport i acompanyament en el dol de Fundació Mémora a l’Espai de Suport de Manresa. Exerceixo també com a Coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( Col. 21.821)

Actualment, compagino la pràctica clínica amb la docència en diversos cursos formatius, així com realitzant xerrades obertes i altres activitats de caire divulgatiu en diferents espais, entitats i mitjans de comunicació.

Anna Vilaseca

Àrea de Psicologia Infanto-Juvenil

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en Teràpia Familiar. D’altra banda estic especialitzada en intervencions sistèmiques en famílies i també en Psicologia d’Emergència i Catàstrofes.

Sóc psicòloga habilitada com a Psicòloiga General Sanitària (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC (Col. 23.301)

Equip de col·laboradors

Tòfol Talaverón

Tòfol Talaverón

Àrea de Psiconeuroimmunologia (PNIE)

“Per mi és essencial entendre bé el que li passa a la persona que tinc davant, i explicar-li de manera senzilla el que, el com, i quin és el camí per a retrobar l’equilibri de la seva salut”

 

Sóc farmacèutic comunitari format per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzat en Psiconeuroimmunologia per la mateixa Universitat de Barcelona, així com en Nutrició Cel·lular Activa. Al llarg dels anys he reunit formació i experiència clínica en l’àmbit de l’assessorament en hàbits saludables basats en la PNIE.

Des de fa anys, col·laboro com a Psiconeuroimmunòleg dins de l’equip del centre, i compagino la pràctica com a farmacèutic amb l’atenció clínica individual en PNIE, i realitzo també activitats de caire divulgatiu com xerrades, tallers i formacions.

D’altra banda, també som docents i facilitadors en diferents cursos, formacions, activitats i tallers dins i fora de les nostres instal·lacions, i també col·laborem puntual o habitualment com a comunicadors en diferents mitjans:

Hem col·laborat com a formadors i docents per a entitats com:

 

 • Consorci per a la Formació Contínua – Generalitat de Catalunya

 • o Institut Superior d’Estudis Psicològics – Universidad ISEP

 • Associació Catalana de Recursos Assistencials – ACRA

 • Fundació Salut i Persona

 • Fundació Mémora – Espai de Suport Manresa

 • o L’Onada Serveis per a Persones

 • o SUMAR – Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya

 • Escola PAIDOS

 

També hem sigut comunicadors i col·laboradors puntuals o habituals en diferents mitjans de comunicació, dels quals destaquen:

 

 • o Televisió de Catalunya – TV3

 • El Periódico (edició de Catalunya)

 • Cadena Ser – Ràdio Manresa

 • o Regió 7

 • Diari de Terrassa

 • o Canal Taronja (Televisió del Bages)

 

Acreditacions

copc
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Psious realitat virtual
 Centre reconegut pel Departament de Salut
de la Generalitat de Catalunya
Psious realitat virtual
Psious Realitat Virtual
GNPT care provider
Guttmann Neuro-Personal Training
(Professional acreditat)
Share This