Equip professional

Al nostre centre comptem amb psicòlegs especialitzats en diferents àmbits de la psicologia, així com formats en diferents tècniques i teràpies, fet que ens permet oferir un servei psicològic individualitzat i adequat a les teves necessitats.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem cap al professional més adequat pel teu cas.

Equip de psicòlegs

Carme Bosch

Carme Bosch

Directora i Psicòloga Àrees d'adults i Teràpia de Parella

“Cada pacient requereix una mirada particular per arribar allà on vol. El meu anhel és trobar conjuntament el millor camí”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Teràpia Cognitovo-Social i Teràpia Sexual i de Parella. D’altra banda estic formada i reuneixo experiència pràctica com a clínica en Teràpia EMDR.

Sóc psicòloga habilitada en Psicologia General Sanitària (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 15.654).

Actualment compagino la pràctica clínica en les àrees de psicologia clínica d’adults i teràpia de parella, amb la direcció del Centre de Psicologia Carme Bosch i de l’Espai Cuida’t.

D’altra banda, sóc tutora de pràctiques en l’àmbit de la psicologia i tutoritzo diverses formacions impartides en les nostres instal·lacions. També realitzo i superviso diverses activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Pol Franco

Pol Franco

Psicòleg Àrees de Psicologia Clínica d'adults i Neuropsicologia

“M’agrada treballar des de l’auto-observació i l’auto-consciència per a sentir-nos, pensar, actuar, i en definitiva viure, de manera més conscient”.

 

Sóc llicenciat en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en Neuropsicologia Clínica per l’Institut Gutmann i l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Format en l’aplicació de noves tecnologies en el tractament de psicològic de diversos trastorns. Experiència clínica orientada en el tractament de problemes d’ansietat i de l’estat amímic.

Sóc psicòleg habilitat com a Psicòleg General Sanitari (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 20.782)

Actualment, compagino la pràctica clínica en trastorns d’ansietat i de l’estat d’ànim amb el camp de la neuropsicologia i la docència com a tutor de d’estudis de màster i diplomatures a Universitat ISEP. També realitzo diverses formacions i activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Sílvia Garcia

Sílvia Garcia

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil, Psicologia Forense i Mediació Familiar

“Perquè a vegades la vida ens porta per camins que fan més difícil viure la criança amb amor i tranquil·litat; m’apassiona ajudar a les famílies a trobar un petit espai de pau”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Psicologia Forense,  Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica. També, exerceixo de coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga habilitada com a Psicòloga General Sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC (Col. 18.357)

Actualment, desenvolupo conjuntament amb el Centre de Psicologia Carme Bosch, el projecte Atèrquia, orientat a l’assessorament i el suport familiar a diferents nivells.

D’altra banda, realitzo diferents activitats de caire divulgatiu, com xerrades i tallers, especialment en entorns escolars i oriento part de la meva feina a la formació en els àmbits de la resolució de conflictes i tècniques de mediació.

Judit Trench

Judit Trench

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil, Psicologia Forense i Suport en el dol

 “Crec que gran part és qüestió d’actitud. M’agrada ajudar a les persones i famílies a trobar la manera d’afrontar les situacions i aconseguir l’èxit i el benestar que busquen”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada de màster en Psicologia Forense per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Reuneixo formació i experiència en reeducacions psicopedagògiques i exploracions clíniques en l’àmbit infanto-juvenil. Tinc formació de màster especialitzada en envelliment, amb experiència pràctica en acompanyament i suport en processos de dol i condueixo els grups de suport i acompanyament en el dol de Fundació Mémora a l’Espai de Suport de Manresa. Exerceixo també com a Coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( Col. 21.821)

Actualment, compagino la pràctica clínica amb la docència en diversos cursos formatius, així com realitzant xerrades obertes i altres activitats de caire divulgatiu en diferents espais, entitats i mitjans de comunicació.

Aida Sola

Aida Sola

Àrees de Psicologia d'adolescents i adults

  “Tot allò que ens trobem al camí, forma part del nostre aprenentatge. M’entusiasma acompanyar a les persones a reconèixer, entendre i validar les seves emocions per a cercar el seu benestar”

Sóc psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en la branca de Psicologia Clínica i de la Salut. Actualment segueixo formant-me professionalment en el camp de la Psicologia Forense (Máster en Psicologia Forense a Universitat ISEP).

Actualment centro la meva pràctica clínica en psicologia d’adolescents i adults. D’altra banda, formo part de l’equip de treball dels serveis per escoles i empreses, i en aquest sentit estic implicada en diferents tallers i projectes amb diferents entitats i centres escolars del Bages orientats, principalment, al desenvolupament de capacitats relacionades amb la intel·ligència emocional, la cohesió de grups i la gestió de les emocions.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( Col. 28.194).

Anna Arqué

Anna Arqué

Àrea de Psicologia Infanto-Juvenil

“M’agrada ajudar a cada persona a créixer i a construir la seva personalitat des d’una mirada respectuosa. Hi ha moltes maneres de viure però cal trobar la que ens proporciona un major benestar” 

 

 

Sóc graduada en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb l’especialitat en la branca de Psicologia de l’Educació.

Reuneixo formació i experiència en el treball sobre diferents dificultats d’aprenentatge, assessorament a escoles, acompanyament familiar i en gestió emocional i de conflictes.

Actualment compagino la pràctica clínica orientada als infants i a les seves famílies, amb la docència en l’àmbit de l’Educació Primària i com a especialista en Atenció a la Diversitat.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 29.399)

Cristina Urango

Cristina Urango

Àrea de Psicologia Infanto Juvenil

“Sovint per trobar el camí has de caminar molt i superar obstacles. M’apassiona poder acompanyar-te en aquest camí, cercant com viure’l més fàcilment, i poc a poc, amb esforç i constància ajudar-te a aconseguir els teus objectius” 

 

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i poseeixo formació específica en mediació i en Psicopatología infantojuvenil també per la mateixa UAB. Actualment estic acabant el Màster en Psicologia General Sanitària.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 30.814).

Actualment, d’una banda centro la meva pràctica clínica en psicologia infantil, adolescent i primera etapa de l’edat adulta. Acompanyo a persones i també al seus familiars a cercar plegats la manera de viure l’aquí i l’ara i transitar de la millor manera possible pels diversos moments que apareixen al llarg de la vida. D’altra banda, també formo part de l’equip de treball dels serveis per empreses, entitats i centres educatius. En aquest sentit, participo en diferents activitats de divulgació sobre la salut mental que organitzem des del centre (xerrades, tallers, formacions,…). Compagino al pràctica clínica amb la orientació professional i laboral.

En la meva vida i també quan exerceixo com a psicòloga, sempre tinc present una frase del llibre El petit príncep: Caminant en línia recta, no es pot arribar gaire lluny.

Anna Vilaseca

Anna Vilaseca

Àrea de Psicologia Infanto-Juvenil, Adults i Teràpia de parella

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en Teràpia Familiar. D’altra banda estic especialitzada en intervencions sistèmiques en famílies i també en Psicologia d’Emergència i Catàstrofes.

Sóc psicòloga habilitada com a Psicòloiga General Sanitària (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC (Col. 23.301).

Al llarg dels anys he reunit experiència en diferents àmbits, abordant els casos des d’una perspectiva sistèmica i integrativa.

També m’he especialitzat en l’atenció a persones i famílies en situacions de vulnerabilitat, i en concret, he desenvolupat gran part de la meva feina en l’atenció centrada en la dona. En aquest sentit, oriento part de les meves tasques com a psicòloga en l’atenció de persones que ha patit situacions d’abús.

Equip de terapeutes i col·laboradors

Tòfol Talaverón

Tòfol Talaverón

Àrea de Psiconeuroimmunologia (PNIE)

“Per mi és essencial entendre bé el que li passa a la persona que tinc davant, i explicar-li de manera senzilla el que, el com, i quin és el camí per a retrobar l’equilibri de la seva salut”

 

Sóc farmacèutic comunitari format per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzat en Psiconeuroimmunologia per la mateixa Universitat de Barcelona, així com en Nutrició Cel·lular Activa. Al llarg dels anys he reunit formació i experiència clínica en l’àmbit de l’assessorament en hàbits saludables basats en la PNIE.

Des de fa anys, col·laboro com a Psiconeuroimmunòleg dins de l’equip del centre, i compagino la pràctica com a farmacèutic amb l’atenció clínica individual en PNIE, i realitzo també activitats de caire divulgatiu com xerrades, tallers i formacions.

Carme Nova

Carme Nova

Àrea de Coaching i formació

“El coaching és un procés d’aprenentatge dinàmic, d’acompanyament reflexiu i creatiu, a través del qual les persones desenvolupen les seves habilitats personals i professionals”

 

Sóc una professional dedicada a la gestió i desenvolupament de persones, amb més de 20 anys de trajectòria en empreses de diferents àmbits, liderant departaments de recursos humans tant a nivell nacional com internacional. Compagino aquesta dedicació, amb la meva passió per la formació en diverses Business Schools, col·laborant com a docent en programes com MBA’s, Postgrau de Desenvolupament Directiu, Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives, entre d’altres.

D’altra banda sóc Coach en Treball de Processos per Global Coaching Institute (GCI) i Coach de Sistemas Organitzacionals i Relacionals (ORSC) per CRR Global. Dins del meu maletí d’eines professionals també compto amb la certificació de DISC i Motivadors per TTI, certificació d’Scrum Master per Agile, formada en Programació Neurolingüística (PNL) i en Teràpia Gestalt. 

Totes les meves eines i experiència les poso al serveis de persones que desitgen desenvolupar-se tant en l’àmbit personal com en el professional. A través de processos de Coaching podrem entrar en el camp de la reflexió de forma dinàmica i creativa.

Enric Bastardas

Enric Bastardas

Àrea de formació i comunicació

“Comunicador, il·lusionador, provocador”

 

Sóc formador docent i comunicador format en Programació Neuro-Lingüística (PNL) per IRCO Formació i en Coaching Sistèmic per l’Impuls. Format també com a Community Manager per INTEC, en Bioneuroemoció per l’Institut Espanyol de Neuroemoció i en Marketing Digital per IL3 (Universitat de Barcelona). D’altra banda sóc diplomat en Gamification per l’Institut Superior pel Desenvolupament d’Internet (diploma avalat per RCC Harvard). 

Al llarg dels anys m’he especialitzat en l’àmbit de la docència i la comunicació treballant amb diferents entitats i empreses de tot el territori. En les formacions que ofereixo, busco que les persones que hi assisteixen guanyin una nova percepció de la realitat que els envolta, a l’hora, jo guanyo totes i cada una de les percepcions dels meus alumnes.

D’altra banda, també som docents i facilitadors en diferents cursos, formacions, activitats i tallers dins i fora de les nostres instal·lacions, i també col·laborem puntual o habitualment com a comunicadors en diferents mitjans:

Treballem o hem col·laborat com a formadors i docents per a entitats com:

 

 • Consorci per a la Formació Contínua – Generalitat de Catalunya

 • o Institut Superior d’Estudis Psicològics – Universidad ISEP

 • Associació Catalana de Recursos Assistencials – ACRA

 • Fundació Salut i Persona

 • Fundació Mémora – Espai de Suport Manresa

 • o L’Onada Serveis per a Persones

 • o SUMAR – Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya

 • Escola PAIDOS

 • Escola Santa Maria de Montserrat de Súria

 • Associació de Veïns de la Crta. de Santpedor (Manresa)

 • Associació de Veïns de Sant Pau

 • Associació de Veïns de Les Escodines

 • o Cicle de xerrades de la Biblioteca del Casino de Manresa

 • Residència SUARA Font dels Capellans (Manresa)

 

També hem sigut comunicadors i col·laboradors puntuals o habituals en diferents mitjans de comunicació, dels quals destaquen:

 

 • o Televisió de Catalunya – TV3

 • El Periódico (edició de Catalunya)

 • Cadena Ser – Ràdio Manresa

 • o Regió 7

 • Diari de Terrassa

 • o Canal Taronja (Televisió del Bages)

 

Acreditacions

copc
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Psious realitat virtual
 Centre reconegut pel Departament de Salut
de la Generalitat de Catalunya
Psious realitat virtual
Psious Realitat Virtual
GNPT care provider
Guttmann Neuro-Personal Training
(Professional acreditat)

Som centre de pràctiques universitàries

Ens agrada poder posar la nostra experiència al servei d’aquelles persones que estan formant-se en aquesta professió tant bonica i que tant ens agrada.

Per això, des de fa més de 10 anys acollim alumnes del Grau de Psicologia i des del 2020 també del Màster en Psicologia General Sanitaria col·laborant amb els programes formatius de diferents universitats dins i fora del territori català.

CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT BLANQUERNA
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UAB
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UOC
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UVic
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UNIR
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UDIMA
Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.