Serveis per a escoles

Des del nostre centre oferim serveis de consultoria, assessorament i suport per escoles i altres centres educatius. També realitzem xerrades, tallers psicoeducatius i activitats vivencials predefinides o sota demanda.

SERVEIS PER A ESCOLES
Tallers i activitats psicoeducatives i vivencials

Des de fa anys, dediquem part de la nostra feina a desenvolupar i dur a terme diferents activitats, xerrades i tallers per a infants d’edats diverses, pels seus familiars, així com també orientades als docents i professors dels diferents cicles escolars.Disposem de diferents serveis:

Realitzem xerrades diverses per a infants de diferents edats per a tractar temes d’interès actual i vinculats amb la salut i el benestar psicològic

Realitzem també xerrades per a mares i pares orientades a oferir suport i assessorament davant de temes concrets com pot ser una separació o divorci, la comunicació d’una pèrdua (mort d’un familiar), el naixement d’un germà/germana o bé situacions problemàtiques com pot ser l’adició a les noves tecnologies, dificultats en les relacions socials,…

Preparem tallers psicoeducatius i vivencials relacionats amb temes diversos i actuals sobre la salut i el benestar psicològic. Alguns dels tallers que tenim preparats giren al voltant de la intel·ligència emocional, la cohesió de grups, la resolució de conflictes i la meditació / mindfulness per a nenes i nens. Aquests tallers es poden construir sota demanda específica i poden ser d’una o vàries sessions, i incloure també la participació del claustre de professors. A banda de les sessions del taller, sovint incloem sessions de feedback amb els docents, així com una sessió final amb pautes i recomanacions per a donar-li continuïtat al treball realitzat en el taller.

Totes les nostres activitats estan preparades i realitzades per professionals especialitzats en diferents àmbits de la psicologia i amb experiència com a comunicadors en diferents mitjans, grups terapèutics i altres activitats per a promoure el benestar i l’equilibri psicològic.Alguns dels tallers que hem preparat fins el moment són:

Mindfulness i meditació per a infants

Emocions i arts. La musicoteràpia, emocions i el poder de la música

Intel·ligència emocional. Aprendre a reconèixer i gestionar les pròpies emocions.

Intel·ligència emocional. Aprendre a reconèixer les emocions dels altres.

Conflictes? Com resoldre’ls d’una manera saludableA banda d’aquests tallers, ens agrada treballar sota demanda. Per això, en cas que vulgueu tirar endavant una activitat amb els vostres alumnes, us animem a contactar amb nosaltres (psico@carmebosch.net) per transmetre’ns les vostres necessitats i nosaltres prepararem una activitat a mesura.

Serveis de consultoria, suport i assessorament

Realitzem diferents serveis de suport i assessorament a escoles i altres entitats enfocades a l’educació a través de sessions puntuals o bé d’un seguiment continuat durant el curs escolar.

Busquem oferir un espai on els nostres professionals de la psicologia especialitzats en diferents camps puguin ajudar-vos a resoldre situacions i necessitats concretes.Alguns dels serveis que oferim com a consultors de centre educatius són:

Desenvolupem protocols per implementar accions o escenaris que afavoreixin determinats aspectes relacionats amb la salut i el benestar psicològic. Per exemple, desenvolupem i supervisem protocols per a dur a terme períodes d’adaptació en Llars d’infants.

Realitzem reunions de suport i assessorament per a professors de diferents cicles per a resoldre situacions problemàtiques i conflictives dins de l’aula.

Realitzem reunions de suport i assessorament per a mediar i/o resoldre en situacions problemàtiques amb els familiars dels alumnes.També oferim serveis de suport en tasques clíniques dins de l’escola:

Realitzem exploracions clíniques en psicologia infanto-juvenil amb l’objectiu de detectar possibles trastorns o altres problemàtiques que puguin desencadenar problemes en el rendiment escolar, les relacions socials o altres. Un cop realitzada l’exploració, emetem sempre un informe amb els resultats, l’orientació diagnòstica i un seguit de pautes i recomanacions orientades tant als familiars com a l’escola. Quan és necessari, ens coordinem amb el tutor i el centre educatiu per tal d’implementar aquestes recomanacions.

Realitzem sessions de reeducació psicopedagògica per tal de donar suport als alumnes en relació a les dificultats que puguin presentar per tal d’interioritzar els aprenentatges acadèmics.

Sessions de suport emocional dins de l’escola.


Vols més informació? Contacta’ns a formaciocarmebosch@gmail.com

Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.