Teràpia del riure

Hauríem d’aprendre a interpretar els problemes mirant-los a través de diferents punts de vista, ja que allò que ens succeeix no ens afecta pel que és, sinó pel que representa i per com ho interpretem. Sovint, la resposta de dues persones davant el mateix esdeveniment no és la mateixa. Si afrontem la vida amb sentit de l’humor, n’obtindrem una visió més positiva i relaxada.
La teràpia del riure es realitza en grups de 10 a 15 persones, durant un mínim de 4 o 5 sessions d’una hora i mitja. Es porten a terme diferents tècniques que ens ajuden a alliberar tensions, desinhibir-nos i arribar al nostre objectiu: riure. L’expressió corporal, el joc, la dansa, els exercicis de respiració i els massatges entre d’altres ens ajuden a augmentar l’acceptació d’un mateix, la comprensió, l’alegria, la relaxació, a obrir els nostres sentits i a eliminar inseguretats i pors.
És una manera de millorar el contacte interpersonal amb aquells que ens envolten, amb l’ajuda d’un únic factor: el sentit de l’humor.

About Author: CarmeB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 

Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.