EL NOSTRE EQUIP

EQUIP DE TREBALL

Al nostre centre comptem amb psicòlegs especialitzats en diferents àmbits de la psicologia, així com formats en diferents tècniques i teràpies, fet que ens permet oferir un servei psicològic individualitzat i adequat a les teves necessitats. Comptem també amb professionals del coaching i psiconeuroinumòleg.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’orientarem cap al professional més adequat pel teu cas.

EQUIP DE PSICÒLOGUES I PSICÒLEGS

Carme Bosch

Carme Bosch

Directora i Psicòloga Àrees d'adults i Teràpia de Parella

 

“Cada pacient requereix una mirada particular per arribar allà on vol. El meu anhel és trobar conjuntament el millor camí”

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Teràpia Cognitivo-Social i Teràpia Sexual i de Parella. D’altra banda estic formada i reuneixo experiència pràctica com a clínica en Teràpia EMDR.

Sóc psicòloga habilitada en Psicologia General Sanitària (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 15.654).

Actualment compagino la pràctica clínica en les àrees de psicologia clínica d’adults i teràpia de parella, amb la direcció del Centre de Psicologia Carme Bosch i de l’Espai Cuida’t.

D’altra banda, sóc tutora de pràctiques en l’àmbit de la psicologia i tutoritzo diverses formacions impartides en les nostres instal·lacions. També realitzo i superviso diverses activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Pol Franco

Pol Franco

Psicòleg Àrees de Psicologia Clínica d'adults i Neuropsicologia

“M’agrada treballar des de l’auto-observació i l’auto-consciència per a sentir-nos, pensar, actuar, i en definitiva viure, de manera més conscient”.

Sóc llicenciat en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzat en Neuropsicologia Clínica per l’Institut Gutmann i l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Format en l’aplicació de noves tecnologies en el tractament de psicològic de diversos trastorns. Formació complemenària i experiència clínica orientada en el tractament de problemes d’ansietat i de l’estat amímic.

Sóc psicòleg habilitat com a Psicòleg General Sanitari (PGS) pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 20.782)

Actualment, compagino la pràctica clínica en trastorns d’ansietat i de l’estat d’ànim amb el camp de la neuropsicologia i la docència com a tutor de d’estudis de màster i diplomatures a Universitat ISEP. També realitzo diverses formacions i activitats divulgatives per a diferents entitats i mitjans de comunicació.

Sílvia Garcia

Sílvia Garcia

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil, Psicologia Forense i Mediació

 

“Perquè a vegades la vida ens porta per camins que fan més difícil viure la criança amb amor i tranquil·litat; m’apassiona ajudar a les famílies a trobar un petit espai de pau”

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Psicologia Forense,  Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica. També, exerceixo de coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga habilitada com a Psicòloga General Sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya – COPC (Col. 18.357)

Actualment, desenvolupo conjuntament amb el Centre de Psicologia Carme Bosch, el projecte Atèrquia, orientat a l’assessorament i el suport familiar a diferents nivells.

D’altra banda, realitzo diferents activitats de caire divulgatiu, com xerrades i tallers, especialment en entorns escolars i oriento part de la meva feina a la formació en els àmbits de la resolució de conflictes i tècniques de mediació.

Judit Trench

Judit Trench

Àrees de Psicologia Juvenil, adults i processos de dol

 “Crec que gran part és qüestió d’actitud. M’agrada ajudar a les persones i famílies a trobar la manera d’afrontar les situacions i aconseguir l’èxit i el benestar que busquen”

 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada de màster en Psicologia Forense per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Reuneixo formació i experiència en reeducacions psicopedagògiques i exploracions clíniques en l’àmbit infanto-juvenil. Tinc formació de màster especialitzada en envelliment, amb experiència pràctica en acompanyament i suport en processos de dol i condueixo els grups de suport i acompanyament en el dol de Fundació Mémora a l’Espai de Suport de Manresa. Exerceixo també com a Coordinadora de CoParentalitat a la zona del Bages.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( Col. 21.821)

Actualment, compagino la pràctica clínica amb la docència en diversos cursos formatius, així com realitzant xerrades obertes i altres activitats de caire divulgatiu en diferents espais, entitats i mitjans de comunicació.

Aida Sola

Aida Sola

Àrees de Psicologia d'adolescents i adults

 “Tot allò que ens trobem al camí, forma part del nostre aprenentatge. M’entusiasma acompanyar a les persones a reconèixer, entendre i validar les seves emocions per a cercar el seu benestar”

Sóc psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en la branca de Psicologia Clínica i de la Salut. Actualment segueixo formant-me professionalment en el camp de la Psicologia Forense (Máster en Psicologia Forense a Universitat ISEP).

Actualment centro la meva pràctica clínica en psicologia d’adolescents i adults. D’altra banda, formo part de l’equip de treball dels serveis per escoles i empreses, i en aquest sentit estic implicada en diferents tallers i projectes amb diferents entitats i centres escolars del Bages orientats, principalment, al desenvolupament de capacitats relacionades amb la intel·ligència emocional, la cohesió de grups i la gestió de les emocions.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( Col. 28.194).

Anna Arqué

Anna Arqué

Àrea de Psicologia Infanto-Juvenil

“M’agrada ajudar a cada persona a créixer i a construir la seva personalitat des d’una mirada respectuosa. Hi ha moltes maneres de viure però cal trobar la que ens proporciona un major benestar” 

Sóc graduada en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb l’especialitat en la branca de Psicologia de l’Educació.

Reuneixo formació i experiència en el treball sobre diferents dificultats d’aprenentatge, assessorament a escoles, acompanyament familiar i en gestió emocional i de conflictes.

Actualment compagino la pràctica clínica orientada als infants i a les seves famílies, amb la docència en l’àmbit de l’Educació Primària i com a especialista en Atenció a la Diversitat.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 29.399)

Cristina Urango

Cristina Urango

Àrea de Psicologia Infanto Juvenil i adults

“Sovint per trobar el camí has de caminar molt i superar obstacles. M’apassiona poder acompanyar-te en aquest camí, cercant com viure’l més fàcilment, i poc a poc, amb esforç i constància ajudar-te a aconseguir els teus objectius” 

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i poseeixo formació específica en mediació i en Psicopatología infantojuvenil també per la mateixa UAB. Actualment estic acabant el Màster en Psicologia General Sanitària.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 30.814).

Actualment, d’una banda centro la meva pràctica clínica en psicologia infantil, adolescent i primera etapa de l’edat adulta. Acompanyo a persones i també al seus familiars a cercar plegats la manera de viure l’aquí i l’ara i transitar de la millor manera possible pels diversos moments que apareixen al llarg de la vida. D’altra banda, també formo part de l’equip de treball dels serveis per empreses, entitats i centres educatius. En aquest sentit, participo en diferents activitats de divulgació sobre la salut mental que organitzem des del centre (xerrades, tallers, formacions,…). Compagino al pràctica clínica amb la orientació professional i laboral.

En la meva vida i també quan exerceixo com a psicòloga, sempre tinc present una frase del llibre El petit príncep: Caminant en línia recta, no es pot arribar gaire lluny.

Anna Vilaseca

Anna Vilaseca

Àrea de Psicologia Infanto-Juvenil, Adults i Teràpia de parella

“La meva manera d’entendre un procés psicoterapèutic passa per comprendre la manera en que les persones es vinculen amb elles mateixes i amb els altres, entenent que les persones formem part de sistemes i que aquests afecten en com vivim” 

Sóc llicenciada en Psicologia per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i psicoterapeuta familiar i de parella per l’Escola de Teràpia familiar de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau. També estic formada de forma continuada en la teoria del vincle i l’aferrament, i en el model basat en la mentalització.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 23.305).

La meva trajectòria professional s’ha centrat des de fa anys en la infància i l’adolescència i les seves famílies, aixi com amb els pares i mares dels mateixos.

De forma més concreta, m’he especialitzat també en la psicoteràpia amb la infància en risc i risc greu i les seves famílies, aixi com en els processos psicoterapèutics de recuperació i reparació de processos traumàtics o situacions de violència ( amb el col.lectiu de dones, amb els mateixos infants i adolescents i els adults que esdevenen).

Aquest model compartit i la meva trajectòria professional em permeten fer una valoració i intervenció que tingui en compte els factors familiars i la seva incidència en les dificultats que apareixen. D’altra banda, em permet comprendre millor la integralitat de la persona, i de la seva forma de vincular-se i relacionar-se amb els altres.

Actualment combino la meva pràctica professional en l’àmbit de la infància en risc i les seves famílies i al Centre Carme Bosch, atenent a adults de forma individual, i a famílies i parelles, des d’aquest model, oferint un espai de confiança i seguretat.

Maria Piñar

Maria Piñar

Àrees de Psicologia Infanto-Juvenil i adults

“El que ens fa únics no són les coses que ens passen, sinó que és el que estem fent amb allò que ens passa. Davant dels problemes, m’agrada acompanyar a les persones a trobar una nova perspectiva en què viure la vida” 

Sóc graduada en Psicologia per la Universitat de Lleida (UDL) amb menció en Psicologia de l’Educació. Actualment, estic finalitzant el Màster en Psicologia General Sanitària i formant-me en la branca de la Psicologia Perinatal.

Sóc psicòloga reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Col. 29.688).

En l’actualitat, centro la meva pràctica clínica especialment en les primeres etapes de vida, tant en l’àmbit de la psicologia infantil, adolescents i adults. En consulta intento aplicar una mirada holística, per tal d’integrar totes les parts de la persona en el seu procés d’aprenentatge.

D’altra banda, participo en els equips d etreball dels serveis per escoles que realitzem a través de xerrades, formacions i tallers tant per a infants, familiars com docents.

EQUIP DE COL·LABORADORS

Tòfol Talaverón

Tòfol Talaverón

Àrea de Psiconeuroimmunologia (PNIE)

 

“Per mi és essencial entendre bé el que li passa a la persona que tinc davant, i explicar-li de manera senzilla el que, el com, i quin és el camí per a retrobar l’equilibri de la seva salut”

Sóc farmacèutic comunitari format per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzat en Psiconeuroimmunologia per la mateixa Universitat de Barcelona, així com en Nutrició Cel·lular Activa. Al llarg dels anys he reunit formació i experiència clínica en l’àmbit de l’assessorament en hàbits saludables basats en la PNIE.

Des de fa anys, col·laboro com a Psiconeuroimmunòleg dins de l’equip del centre, i compagino la pràctica com a farmacèutic amb l’atenció clínica individual en PNIE, i realitzo també activitats de caire divulgatiu com xerrades, tallers i formacions.

Carme Nova

Carme Nova

Àrea de Coaching personal i empresarial i formadora

“El coaching és un procés d’aprenentatge dinàmic, d’acompanyament reflexiu i creatiu, a través del qual les persones desenvolupen les seves habilitats personals i professionals”

Sóc una professional dedicada a la gestió i desenvolupament de persones, amb més de 20 anys de trajectòria en empreses de diferents àmbits, liderant departaments de recursos humans tant a nivell nacional com internacional. Compagino aquesta dedicació, amb la meva passió per la formació en diverses Business Schools, col·laborant com a docent en programes com MBA’s, Postgrau de Desenvolupament Directiu, Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives, entre d’altres.

D’altra banda sóc Coach en Treball de Processos per Global Coaching Institute (GCI) i Coach de Sistemas Organitzacionals i Relacionals (ORSC) per CRR Global. Dins del meu maletí d’eines professionals també compto amb la certificació de DISC i Motivadors per TTI, certificació d’Scrum Màster per Agile, formada en Programació Neurolingüística (PNL) i en Teràpia Gestalt. 

Francesc Roca

Francesc Roca

Àrea de Coaching Sistèmic i consultor organitzacional

 

“La mirada sistèmica ofereix la possibilitat de mirar la teva realitat des d’una altra perspectiva, i pot ajudar-te a entendre perquè les coses són com són”

Sóc Llicenciat en Administració i direcció d´empreses per la Universitat de Barcelona (UB), postgrau en Project Management per EADA Business School i Màster en Internet Business (MIB) per l´Institut superior de desenvolupament d´internet (ISDI). Com a formació més pedagògica, humanista i holística, les més rellevants han sigut el programa internacional de Mindfulness de Thich Nhat Hanh, la de formació en Pedagogia Intuïtiva de Pär Ahlbom, Sistèmica familiar i acompanyament individual en Moviment Educatiu Sistèmic (MES) liderat per en Carles Parellada i Laura Cortés, i Sistèmica Organitzacional en l ´Institut Gestalt ( IG) liderat per en Joan Corbalàn.

Durant més de 20 anys he desenvolupat la meva trajectòria professional en empreses del món financer, al capdavant de projectes estratègics centrats en la gestió del canvi i la gestió de persones. La meva vocació i propòsit, és acompanyar a les persones en el seu creixement personal i a les organitzacions en el seu desenvolupament humà.

OFFICE MANAGER

Montse Merly

Montse Merly

Office manager

La Montse és la nostra office manager, una de les peces clau de l’equip.

És resolutiva, eficient i sempre transmet molt bona energia. Essencial perquè tot funcioni!

Actualment també s’està formant com a terapeuta en l’àmbit de la Teràpia Gestalt.

COL·LABORACIONS

D’altra banda, també som docents i facilitadors en diferents cursos, formacions, activitats i tallers dins i fora de les nostres instal·lacions, i també col·laborem puntual o habitualment com a comunicadors en diferents mitjans:

Col·laborem habitualment com a formadors i divulgadors per a entitats com:

 • Consorci per a la Formació Contínua – Generalitat de Catalunya
 • Institut Superior d’Estudis Psicològics – Universidad ISEP
 • Associació Catalana de Recursos Assistencials – ACRA
 • Fundació Salut i Persona
 • Fundació Mémora – Espai de Suport Manresa
 • L’Onada Serveis per a Persones
 • SUMAR – Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya
 • Escola PAIDOS
 • Escola Santa Maria de Montserrat de Súria
 • Associació de Veïns de la Carretera de Santpedor (Manresa)
 • Associació de Veïns de Sant Pau
 • Aula de coneixement de l’Associació de Veïns de Les Escodines
 • Cicle de xerrades de la Biblioteca del Casino de Manresa
 • Residència Suara Font dels Capellans (Manresa)

 

Hem col·laborat en diferents mitjans de comunicació, dels quals destaquen:

 

 • Televisió de Catalunya – TV3
 • El Periódico (edició de Catalunya)
 • Cadena Ser – Ràdio Manresa
 • Ràdio Ona Bages – Secció salut mental
 • Regió 7
 • Diari de Terrassa
 • Canal Taronja (Televisió del Bages)
 • Revista El Divendres (Bages)

ACREDITACIONS

copc

SOM CENTRE DE PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES

Ens agrada poder posar la nostra experiència al servei d’aquelles persones que estan formant-se en aquesta professió tant bonica i que tant ens agrada.

Per això, des de fa més de 10 anys acollim alumnes del Grau de Psicologia i de Màster en Psicologia General Sanitària col·laborant amb els programes formatius de diferents universitats dins i fora del territori català.

CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT BLANQUERNA
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UAB
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UOC
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UVic
CONVENI PRÀCTIQUES UNIVERSITAT UNIR
FOTO FOOTPAGE 3<br />