Promocions i descomptes

El nostre centre té convenis de col·laboració amb diferents entitats amb les quals s’han acordat les següents promocions.

 

D’altra banda volem sensibilitzar-nos amb la situació de cada persona o família, i és per això, que en casos amb situacions especials valorem la possibilitat d’adaptar les tarifes habituals per tal de facilitar l’accés als nostres serveis psicològics així com l’adherència i seguiment del procés.

Tarifa REDUÏDA

 La tarifa reduïda està pensada per a facilitar el seguiment del procés terapèutic a persones que es troben situacions personals que podrien dificultar-li l’accés als nostres serveis.

Per aquest motiu valorem els casos de manera individual.

Alguns dels aspectes que tenim en compte són l’edat (menors de 30 anys i majors de 65 anys) i la situació laboral (atur i pensionista).

Descomptes CARNET JOVE

Som centre psicològic col·laborador amb el Carnet Jove.

Per aquets motiu, pots gaudir d’un 15% de descompte en visites de psicologia i psicologia clínica presentant el teu carnet jove (imprescindible).

Promocions per a socis de l'ATENEU LES BASES

10€ de descompte en serveis de Psicologia Clínica d’adults, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

 

Per a tots aquells abonats de l’Ateneu Les Bases de Manresa realitzem un descompte de 10€ en serveis de psicologia clínica d’ADULTS, TERÀPIA DE PARELLA i NEUROPSICOLOGIA.

El descompte s’aplicarà sobre la persona beneficiària que a la vegada sigui sòcia de l’Ateneu les Bases. En cap cas s’aplicarà el descompte a terceres persones (conegudes o familiars) d’una persona sòcia de l’Ateneu les Bases.

Promoció activa: https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/77

Promocions per a socis de GIMNÀS V20

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica d’adults, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis de Gimnàs V20 realitzem un descompte del 10% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis de Gimnàs V20. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

 

Promocions per a socis IOGA OM SHANTI MANRESA

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica d’adults, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells usuaris de Ioga Om Shanti Manresa realitzem un descompte del 10% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis de Ioga Om Santi. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te o posa’t en contacte directament amb Ioga Om Shanti.

 

Promocions per a socis de CROSSFIT MANRESA

20% de descompte en serveis de Psicologia Clínica d’adults, Psicologia Perinatal i Neuropsicologia

Per a tots aquells socis de Crossfit Manresa realitzem un descompte del 10% en serveis de psicologia clínica infanto-juvenil, d’adult, 3a edat, neuropsicologia i psicologia perinatal.

D’altre banda, aquells clients del nostre centre tindran també promocions aplicables en els diferents serveis de Crossfit Manresa. Consulta’ns i t’explicarem de quines promocions pots beneficiar-te.

* Serà imprescindible presentar el carnet corresponent per a beneficiar-se d’aquestes promocions.

Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.