MÚTUES I COMPANYIES ASSEGURADORES

El nostre centre té convenis de col·laboració amb les següents mútues:

MUTUACAT - Mútua Manresana
MGC CATALUNYA
Què he de fer per a realitzar les visites de psicologia a través de la meva mútua?

És molt simple, només cal que ens avisis de quina és la teva companyia asseguradora en el moment de concertar la primera visita i un cop vinguis, recorda portar la targeta de mutualista. Un cop hagis realitzat la primera sessió i ens hagis facilitat la teva tarjeta, anirem registrant les visites que vagis fent amb nosaltres directament amb la teva mútua.

Quantes visites puc realitzar a través de la meva mútua?

Cada mútua té una oferta diferent, i per això, el número de sessions de psicoteràpia incloses en les diferents pòlisses varien en funció de cada companyia. Per a saber amb certesa el número de sessions que autoritza la teva companyia pots contactar amb nosaltres a través de qualsevol de les nostres vies de contacte o fer-ho directament amb la teva companyia asseguradora.

Quins dels serveis puc realitzar per mútua?

Els serveis que cobreixen les companyies asseguradores són els de Psicologia clínica infanto-juvenil i d’adults, quedant exclosos els següents serveis específics: Teràpia EMDR, Psicologia Jurídica i peritatges, Estudis Neuropsicològics, Mediació Familiar, Constel·lacions Sistèmiques Familiars, tant individuals com en grup i l’elaboració d’informes clínics psicopatològics.

Si sóc mutualista d’una altre companyia què puc fer?

Algunes companyies asseguradores retornen un percentatge de l’import total de cada sessió. Per a fer-ho cal consultar primerament amb la mútua per a saber amb certesa que podem fer aquest tràmit. Les companyies que així procedeixen solen demanar que el centre en qüestió signi uns volants específics o emeti la factura corresponen, i l’entrega d’aquests a la companyia comporta el retorn de l’import, sempre en funció del percentatge de retorn estipulat per cada companyia. En aquest s casos, des del Centre no realitzem els tràmits corresponents per a la devolució de l’import, i és la persona beneficiària qui ha de gestionar-ho directament amb la seva mútua.

També col·laborem amb l’entitat Som Sanitat i oferim descomptes en els serveis de psicologia pels sanitaris associats i pels seus familiars:

SOM SANITAT
Pack de visites per a sanitaris

Oferim el pack de visites per a professionals sanitaris afiliats a Som Sanitat:

PACK de 3 visites de 50 minuts – 120€

Pack de visites per familiars de sanitaris

Oferim el pack de visites per a familiars directes de professionals sanitaris afiliats a Som Sanitat:

PACK de 3 visites de 50 minuts – 150€

Pack de visites per a infants (fills/es de sanitaris)

Oferim el pack de visites per a professionals sanitaris afiliats a Som Sanitat:

PACK de 3 visites de 50 minuts – 120€