Mútues

Companyies asseguradores

El nostre centre té convenis de col·laboració amb les següents mútues:

 

MGC CATALUNYA
MUTUACAT - Mútua Manresana
Què he de fer per a realitzar les visites de psicologia a través de la meva mútua?

Prèviament a la primera visita al nostre centre, caldrà contactar amb la companyia asseguradora per a comunicar que volem seguir psicoteràpia en un dels centres amb els quals tenen establert un conveni col·laboratiu de prestació de serveis psicològics. D’aquesta manera la companyia emetrà les autoritzacions corresponents per a poder realitzar les diferents sessions.

Per a saber quin és el funcionament exacte de la teva mútua recomanem contactar directament amb la companyia.

Un cop he avisat a la mútua, què he de fer per obtenir les autoritzacions de cada sessió?

La majoria de mútues funcionen de la següent manera: prèviament a cada visita al nostre centre hauràs de contactar amb la teva companyia per avisar-los de que realitzaràs una nova sessió. La companyia s’encarrega d’enviar-nos les autoritzacions corresponents per a poder realitzar la teràpia.

En el cas de Mútua General de Catalunya (MGC), un cop avisats de l’inici del tractament al nostre centre, no serà necessari reclamar prèviament a cada sessió les autoritzacions pertinents.

Quantes visites puc realitzar a través de la meva mútua?

Cada mútua té una oferta diferent, i per això, el número de sessions de psicoteràpia incloses en les diferents pòlisses varien en funció de cada companyia. Per a saber amb certesa el número de sessions que autoritza la teva companyia pots contactar amb nosaltres a través de qualsevol de les nostres vies de contacte o fer-ho directament amb la teva companyia asseguradora.

Quins dels serveis puc realitzar per mútua?

Els serveis que cobreixen les companyies asseguradores són els de Psicologia clínica infanto-juvenil i d’adults, quedant exclosos els següents serveis específics: Teràpia EMDR, Psicologia Jurídica i peritatges, Estudis Neuropsicològics, Neuropsicologia a domicili, Controls de memòria (neuropsicologia), Constel·lacions Sistèmiques Familiars tant individuals com en grup, Equinoteràpia, Hipoteràpia, l’elaboració d’informes clínics i les sessions de realitat virtual o noves tecnologies (TIC’s).

Mútua General de Catalunya i Mútua Manresana, sempre en funció de la pòlissa contractada, inclouen el Grup d’acompanyament durant l’embaràs (pre part) dins dels seus serveis per a mutualistes.

Si sóc mutualista d’una altre companyia què puc fer?

Algunes companyies asseguradores retornen un percentatge de l’import total de cada sessió. Per a fer-ho cal consultar primerament amb la mútua per a saber amb certesa que podem fer aquest tràmit. Les companyies que així procedeixen solen demanar que el centre en qüestió signi uns volants específics o emeti la factura corresponen, i l’entrega d’aquests a la companyia comporta el retorn de l’import, sempre en funció del percentatge de retorn estipulat per cada companyia. En aquest s casos, des del Centre no realitzem els tràmits corresponents per a la devolució de l’import, i és la persona beneficiària qui ha de gestionar-ho directament amb la seva mútua.

Accedeix al GRUP D’ACOMPANAYMENT DURANT L’EMBARÀS amb MÚTUA MANRESANA!

Per a profitar aquesta oportunitat has de posar-te en contacte directament amb Mutua Manresana i sol·licitar l’autorització de la companyia per a realitzar el CURS PRE-PART.

El taller inclou un total de 6 sessions de 90′ dividides en 3 sessions realitzades amb una matrona i 3 sessions realitzades amb una psicòloga especialitzada en l’àmbit de la Psicologia Perinatal.

Logo Mutua Manresana

Accedeix al GRUP D’ACOMPANAYMENT DURANT L’EMBARÀS amb MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA!

Per a profitar aquesta oportunitat has de posar-te en contacte directament amb l’atenció al Mutualista de Mútua General de Catalunya i sol·licitar l’autorització de la companyia per a realitzar el CURS PRE-PART.

El taller inclou un total de 6 sessions de 90′ dividides en 3 sessions realitzades amb una matrona i 3 sessions realitzades amb una psicòloga especialitzada en l’àmbit de la Psicologia Perinatal.

mgc

Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.