SERVEIS PER ESCOLES

SERVEIS PER ESCOLES

Des de fa anys, dediquem part de la nostra feina a desenvolupar i dur a terme diferents activitats per a infants d’edats diverses, pels seus familiars i també orientades als docents i professors dels diferents cicles escolars.

Oferim serveis de consultoria, assessorament i suport per escoles i altres centres educatius. També realitzem activitats, xerrades i tallers, predefinits o sota demanda, relacionades amb la salut mental i el benestar psicològic.

Quins serveis oferim per a les escoles?

Tallers i activitats psicoeducatives i vivencials

  • Realitzem xerrades diverses per a infants de diferents edats per a tractar temes d’interès actual i vinculats amb la salut i el benestar psicològic.
  • Realitzem xerrades per a mares i pares orientades a oferir suport i assessorament davant de temes concrets com pot ser una separació o divorci, la comunicació d’una pèrdua (mort d’un familiar), el naixement d’un germà/germana o bé situacions problemàtiques com pot ser l’adició a les noves tecnologies, dificultats en les relacions socials, etc.
  • Preparem tallers psicoeducatius i vivencials relacionats amb temes diversos i actuals sobre la salut i el benestar psicològic. Alguns dels tallers que tenim preparats giren al voltant de la intel·ligència emocional, la cohesió de grups, la resolució de conflictes i la meditació / mindfulness per a nenes i nens. Aquests tallers es poden construir sota demanda específica i poden ser d’una o vàries sessions, i incloure també la participació del claustre de professors. A banda de les sessions del taller, sovint incloem sessions de feedback amb els docents, així com una sessió final amb pautes i recomanacions per a donar-li continuïtat al treball realitzat en el taller.
  • Totes les nostres activitats estan preparades i realitzades per professionals especialitzats en diferents àmbits de la psicologia i amb experiència com a comunicadors en diferents mitjans, grups terapèutics i altres activitats per a promoure el benestar i l’equilibri psicològic.

Ens agrada treballar sota demanda. Per això, en cas que vulgueu tirar endavant una activitat amb els vostres alumnes, us animem a contactar amb nosaltres (psico@carmebosch.net) per transmetre’ns les vostres necessitats i nosaltres prepararem una activitat a mesura.

Serveis de consultoria, suport i assessorament

Realitzem diferents serveis de suport i assessorament a escoles i altres entitats educatives a través de sessions puntuals o bé d’un treball continuat durant el curs escolar. Busquem oferir un espai on els nostres professionals de la psicologia especialitzats en diferents camps puguin ajudar-vos a resoldre situacions i necessitats concretes.

Alguns dels serveis que oferim com a consultors de centre educatius són:

  • Desenvolupem protocols per implementar accions o escenaris que afavoreixin determinats aspectes relacionats amb la salut i el benestar psicològic. Per exemple, desenvolupem i supervisem protocols per a dur a terme períodes d’adaptació en Llars d’infants.
  • Realitzem reunions de suport i assessorament per a professors de diferents cicles per a resoldre situacions problemàtiques i conflictives dins de l’aula.
  • Realitzem reunions de suport i assessorament per a mediar i/o resoldre en situacions problemàtiques amb els familiars dels alumnes.

També oferim serveis de suport en tasques clíniques dins de l’escola:

  • Realitzem exploracions clíniques en psicologia infanto-juvenil amb l’objectiu de detectar possibles trastorns o altres problemàtiques que puguin desencadenar problemes en el rendiment escolar, les relacions socials o altres. Un cop realitzada l’exploració, emetem sempre un informe amb els resultats, l’orientació diagnòstica i un seguit de pautes i recomanacions orientades tant als familiars com a l’escola. Quan és necessari, ens coordinem amb el tutor i el centre educatiu per tal d’implementar aquestes recomanacions.
  • Realitzem sessions de reeducació psicopedagògica per tal de donar suport als alumnes en relació a les dificultats que puguin presentar per tal d’interioritzar els aprenentatges acadèmics.

  • Sessions de suport emocional dins de l’escola.

Vols més informació? Contacta’ns a formaciocarmebosch@gmail.com

FOTO FOOTPAGE 3<br />