Valors i principis d’actuació

CONNECT

Tot procés psicoterapèutic comença amb el primer contacte, i creiem que és vital crear un vincle humà i professional adequat per a poder realitzar amb èxit la nostra feina.

 

El nostre objectiu inicial és conèixer comprendre bé a les persones que tenim davant, i els problemes, conscients o inconscients, que pateixen en la seva vida i que repercuteixen en el seu benestar. 

La nostra feina és guiar oferir eines i recursos a les persones per a que puguin adaptar-se i afrontar de la millor manera possible la situació problemàtica per la qual consulten.

Entenem la psicoteràpia com una intervenció pràctica, amb uns objectius estructurats però flexibles, que atenen a les demandes de la persona i del seu entorn social i contextual, i que poden variar en funció del moment, l’evolució o l’estat psicològic.

 

El nostre treball es fonamenta en els principis de:

 

Individualització

Treballem de manera individualitzada, analitzant cada demanda, les seves peculiaritats i d’acord amb el context de cada persona.

 

Autenticitat

Assolir un clima de treball enriquidor i productiu és fonamental. Per això donem molt importància al vincle, buscant que aquest sigui honest i sincer. Creiem que és essencial establir unes condicions amb transparència des de l’inici per tal de facilitar l’èxit del procés.

 

Qualitat

Tenim la qualitat com a meta, buscant resultats sense oblidar la calidesa en el tracte, l’eficàcia i eficiència orientades a l’excel·lència.

 

Autonomia

Volem servir de suport en els processos de canvi fomentant la seva capacitació i empoderament des del principi.

 

Humanitat

Tractem a les persones des d’un marc de respecte, dignitat, confidencialitat, lleialtat i suport.

 

Treball en equip

Creiem en el treball en equip com a mètode per a poder oferir un servei integral, complet, personalitzat i completament adequat a les necessitats de cada cas. És per nosaltres un pilar bàsic per millorar sempre en la nostra feina, conèixer i intercanviar perspectives, enfocaments i tècniques, sempre en benefici de les persones a les que atenem.

 

Rigor

Aplicar la metodologia científica al servei del funcionament òptim de persones i organitzacions requereix actualització constant dels  professional que es dediquen a aquest fi per aplicar els millors tractaments amb la metodologia més eficaç i eficient així com amb major evidència científica provada.

 

Compromís

Abordem tot procés psicoterapèutic des de la vocació i la passió per guiar i acompanyar a altres persones en el seu procés de recuperació o d’optimització com una via de satisfacció personal que repercuteix de forma positiva en els resultats.

 

 

Share This
Aquest 2022, fem 15 anys #alteucostat (1)

Vols rebre informació?

Estigues informat de les novetats en els nostres serveis, cursos, tallers i publicacions sobre psicologia i salut.

Gràcies per subscriure't, rebràs el newsletter informatiu sobre els nostres serveis, xerrades, tallers, cursos i publicacions.