GRUPS DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL

GRUPS DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL

Un espai on compartir experiències i, conjuntament guiats per un psicòleg del nostre equip, desenvolupar diverses eines i recursos de gestió emocional per a fer front a diferents problemes anímics i/o d’ansietat.

La Teràpia Grupal ha demostrat els seus beneficis al llarg dels anys. Reunir-nos i compatir amb persones que també estan travessant etapes o situacions difícils, utilitzant el vincle i fomentant l’empatia és curatiu i enriquidor.

Compartir el nostre món interior i tot allò que massa sovint guardem dins, és essencial per a poder processar i gestionar el que sentim, i alhora poder afrontar la nostra realitat, sigui quina sigui. Compartir les nostres experiències pot ajudar-nos a trobar i desenvolupar eines i recursos tant a nivell de gestió emocional com a nivell d’estrès i també d’ansietat. 

Com funcionen aquests grups?

Disposem de grups diferents per INFANTSADOLESCENTS i per ADULTS on es treballen diferents aspectes relacionats amb la salut mental i el benestar personal guiats per un psicòleg del nostre equip de treball. Cada grup consta de 5 sessions, amb una durada de 60 minuts i una freqüència quinzenalOferim grups tant de matí com de tarda.

Al llarg de cada any programem diverses tandes de grups, si estàs interessat/da en aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem sobre les dates programades. També pots estar-ne al corrent subscrivin-te al nostre newsletter o a través de les nostres xarxes socials.

Què treballem en aquests grups?

Durant les diverses sessions compartim experiències i aprenem a mostrar les nostres vulnerabilitats en un entorn respectuós, empàtic i càlid. Treballem la intel·ligència emocional i desenvolupem eines de consciència i autoregulació d’emocions i sentiments. Revisem la nostra història de vida per entendre l’impacte de determinades situacions en el nostre funcionament. Desenvolupem habilitats relacionades amb l’autoestima i entrenem eines de gestió de l’estrès i prevenció de l’ansietat. També revisem eines i estratègies d’acceptació, afrontament i de resolució de problemes.

Vols més informació? Contacta’ns a psico@carmebosch.net!

FOTO FOOTPAGE 3<br />