SERVEIS PER EMPRESES

SERVEI EMPRESES

Des de fa anys el nostre equip ha desenvolupat un servei de psicologia per empreses des del que realitzem formacions, tallers i xerrades sobre salut mental en diferents àmbits com poden ser la gestió de l’estrès, la resolució de conflictes, el treball en equip o les habilitats directives, entre d’altres. Enfoquem aquestes formacions des de dos perspectives: la psicologia i el coaching empresarial / organitzacional.

També oferim serveis de consultoria, assessorament i suport per empreses i altres entitats com associacions i fundacions, tant orientades als treballadors com a l’equip directiu.

Quins serveis oferim per a les empreses?

Tallers i activitats psicoeducatives i vivencials

  • Realitzem xerrades diverses per a tractar temes d’interès actual i vinculats amb la salut i el benestar psicològic, tant a nivell personal com de relacions laborals.
  • Preparem tallers psicoeducatius i vivencials relacionats amb temes diversos i actuals sobre la salut i el benestar psicològic. Alguns dels tallers que tenim preparats giren al voltant de la intel·ligència emocional, la cohesió de grups, el treball en equip, desenvolupament d’habilitats directives i de lideratge, resolució de conflictes i gestió de l’estrès. Aquests tallers es poden construir sota demanda específica i poden ser d’una o vàries sessions. Poden orientar-se a determinats treballadors, a tot l’equip o bé a l’equip directiu.
  • Totes les nostres activitats estan preparades i realitzades per professionals especialitzats en diferents àmbits de la psicologia i el coaching empresarial i amb experiència com a comunicadors en diferents mitjans, grups terapèutics i altres activitats per a promoure el benestar i l’equilibri psicològic.

Ens agrada treballar sota demanda. Per això, en cas que vulgueu tirar endavant una activitat amb els vostres treballadors, us animem a contactar amb nosaltres (formaciocarmebosch@gmail.com / psico@carmebosch.net ) per transmetre’ns les vostres necessitats i nosaltres prepararem una activitat a mesura.

Consultoria i coaching organitzacional

  • Realitzem sessions puntuals o continuades d’assessorament davant situaicons o necessitats concretes. Alguns dels apsectes que treballem són la resolució de situacions conflictives, la optimització dels recursos personals, el desenvolupament del talent i els potencials de cada persona, la millora de la cohesió grupal, el desemnvolupament d’habilitats directives i de lideratge, entre d’altres.

Ens agrada treballar sota demanda. Per això, en cas que vulgueu tirar endavant una activitat amb els vostres alumnes, us animem a contactar amb nosaltres (formaciocarmebosch@gmail.com / psico@carmebosch.net) per transmetre’ns les vostres necessitats i nosaltres prepararem una activitat a mesura.

Vols més informació? Contacta’ns a formaciocarmebosch@gmail.com

FOTO FOOTPAGE 3<br />