SERVEI DE PSICONEUROIMMUNOLGIA (PNIE)

PNIE

Des de la PNIE es tracten:

Què és la PNIE?

La PNIE és una branca especialitzada que aborda de manera integral aquells sistemes que regulen el nostre cos i que es troben comunicats entre ells, per a mantenir una homeòstasi correcte en el nostre organisme. Aquests sistemes són: el sistema neurològic (Sistemes Nerviós Central i Autònom), sistema immunitari i sistema endocrí (hormones).

Quan el nostra cos s’estressa de forma crònica apareixen patologies relacionades amb un mal funcionament dels sistemes anteriors degut a que el cos, com a mecanisme de defensa, altera  aquests sistemes per a compensar el problema.

 

Com funciona aquesta especialitat a consulta?

La tasca del Psiconeuroimmunòleg és la de recuperar, conjuntament amb el pacient, l’equilibri que han perdut els sistemes corregint totes aquelles conductes, hàbits (…) que ens han conduït fins allà.

El treball de la PNIE es basa en comprendre bé la problemàtica de la persona, realitzar psicoeducació sobre el problema, generar una hipòtesis d’aquest i construir un abordatge terapèutic basat en la modificació d’hàbits, dietes, rutines, descans, exercici físic (…) i la regulació de la microbòtica intestinal treballant des de la micronutrició.

D’es d’aquesta branca s’entén el treball conjunt amb altres professionals com un dels pilars bàsics per l’èxit de la teràpia.

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

FOTO FOOTPAGE 3<br />